Skor Sverige

Frakt & Returer

Sändningspolitik 1.Required

*** Den information som krävs för att leverera ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer. Observera att vi endast din beställning genom postadress och postbox eller liknande e-post för sändning.
*** Se till att du anger leveransadress och telefonnummer. *** Låt 8-12 dagar för leverans av ditt objekt.
*** Vi skickar dig ditt spårningsnummer i 24-36 timmar efter att ha fått dina pengar. *** Kontrollera spårningsnummer: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp

2.Tracking metoder

Efter din beställning levereras, erbjuder vi EMS spårning nr. Och webbplats.
Det finns två metoder för att få ovan information från oss,
<1> Besök vår hemsida och åter -. Anslutning till kontrollera statusuppdateringen
<2> Kontrollera din e-post, skicka statusuppdatering av din e -post.
Obs: .. (Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning nej, vänta tålmodigt på en tid av Express Company krävs för att kopiera denna). Leverans

3.Unsuccessful eller fel

*** Vi är inte ansvariga för återtransport om du ger oss. Med hjälp av en felaktig adress eller ofullständig
*** För kunder som inte får ditt paket inom 12 arbetsdagar,
Vänligen kontakta ASAPAlways lokala postkontor, kan du be det lokala postkontoret direkt med ditt ID-kort kopia eller annan giltig certifikat och orderinformation som du kan skriva ut när anslutningen till ditt registrerade konto på vår hemsida.

Back


Över knäet stövlar för kvinnor är stora just nu, och ju längre desto bättre. Bär lår skimming mockastövlar med en stilettklack för ultimat sexighet, parat med en spets och satin cami klänning och läderjacka för en oemotståndlig dag-natt utseende. På dagarna anta sextiotalet mode stil med över knäet damer stövlar och en pastell jacquard klänning - avsluta det hela med en cutesy vadderad påse och chunky uttalande ringar.

Copyright ©2019 www.wemayfly.se Powered by Köp Damskor. Herrskor online. Skor Sverige